A vărsat din greșeală sare normală peste nisipul de pe plajă, ce s-a întâmplat apoi e șocant: „din nisip tot ieșea ceva, prima dată m-am speriat, dar când am văzut am rămas trăsnit…” Uite ce făcuse

Poate părea destul de ciudat ca cineva să verse sare de bucătărie pe nisip, dar ceea ce este și mai incredibil este ce urmează după ce bărbatul din clipul de mai jos face asta.

Imediat după această actiune cam ciudățică, din acel loc unde a presărat sare pare să iasă o creatură ciudată care stătuse ascunsă dedesubtul nisipului. Uimitor, nu?

În cele din urmă mica creatură s-a dovedit a fi o scoică din familia Solenidae, o moluscă, aceasta apare la suprafața nisipului din cauza reacției la sare.

Oamenii de știință spun că această moluscă nu poate să facă față la concentrații foarte mari de sare, așa că dacă se întâlnesc cu așa ceva ele își părăsesc casa și merg în căutarea uneia noi.

Molusca din imaginile de mai jos arată ca o creatură extraterestră, dar nu o lăsați să vă sperie.

Așteptați până când acest om creativ vă arată restul corpului ei. Și da, e comestibilă!

Uite cum se prinde acest tip de moluscă:

Citeste si:VIDEO- Cum arată cel mai mare câine din lume. Doarme 22 de ore pe zi şi are o dietă specială

Patrupedul, pe nume Major, din rasa Marele Danez, are o înălțime de 2,17 metri, ridicat pe picioarele din spate, măsoară 1, 30 metri când stă în patru labe și cântărește nu mai puțin de 76 de kilograme, scrie libertatea.ro.

Brian și Julie Williams spun că Major este mai înalt alți doi mari danezi din Essex și SUA care candidează la titlul pentru cel mai mare cățel, animal de companie din lume.

Soții Williams spun că pe cât este de mare, pe atât este de fricos și blând cățelul lor, în vârstă de trei ani. În ciuda mărimii sale, Major nu rănește nici măcar o muscă.

„Se poartă minunat cu copiii…se sperie și de umbra lui”, a declarat Brian.

Patrupedul doarme câte 22 de ore pe zi și are o dietă specială ce constă în pui și orez. „Este cățelul cu cea mai mare inimă din lume.

Este un animal fantastic. Oamenii îl iubesc, se joacă cu el tot timpul. L-am cumpărat când era pui și stă cu noi de atunci. A devenit o adevărată vedetă. Ne aduce o grămadă de fericire și este așa ușor să ai grijă de el.

Are un temperament minunat și niciodată nu ne-a făcut probleme”, au mai spus britanicii.

Distribuie prietenilor

Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *