Din păcate, e adevărat. Oana Lis a ținut să se afle de la ea vestea tristă despre Viorel…

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar Oana Lis, soția acestuia, a vorbit despre ce a pățit cel care a fost primarul municipiului București.

Viorel a suferit un accident vascular cerebral și refuza sa meargă la spital. În cele din urmă, Oana Lis a reușit să îl convingă pe acesta să meargă la spital.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza.

Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis intr-o emisiune TV.

Viorel Lis a suferit o operaţie de colecist în luna noiembrie a anului 2017.

”S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, spunea atunci fostul edil al Capitalei.

Viorel Lis și crucea blestemată
Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a ajuns pe mâna medicilor de mai multe ori.Pe contul personal de socializare, Oana Lis a urcat o fotografie în care apare crucea soţului ei, Viorel Lis, realizată în stilul Cimitirului Vesel de la Săpânţa.

Soţia fostului primar al Capitalei este de părere că această cruce a atras energii negative, motiv pentru care bărbatul nu este într-o formă prea bună
Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *