VIDEO:INTERESANT…..AVEM MINȚI LUMINATE ȘI-N ȚARĀ…!! FELICITĂRI D-LE DOCTOR STANESCU RADU-MIRCEA….!!! Vindecare FĂRĂ OPERAȚIE…. WAWWW….!!!

In România există primul laser interstitial din lume care sudează orice articulatie distrusă. fără durere, fără bisturiu, fără recuperare post operatorie şi fără risc terapeutic.
Metoda a fost inventată de un medic român, membru al academiei de ştiinţe medicale din Statele Unite ale Americii. Dr Radu Mircea Stănescu are clinici în toată lumea, dar a ales să se întoarcă acasă, să-i vindece pe românii lui.
Laserul interstitial care activează celule stem este folosit doar în armata rusă. Când s-a întors în România a avut probleme pentru că nu era omologat.
A tratat până acum 9000 de pacienţi români şi doar 18 au primit banii înapoi dacă tratamentul lui nu a funcţionat. Metoda lui tarapeutică este unică în lume şi toate ţările din lume i-au făcute oferte, dar dr Radu Mircea Stănescu se încăpăţânează să rămână în oraşul natal, la Târgovişte.
N-are nevoie de publicitate, pentru că are programari până în noiembrie anul viitor. Vrea doar ca şi românii lui să fie trataţi după metode moderne. Duminică, la ora 17.00, la Voi cu Voicu, îl veţi cunoaşte pe acest geniu al medicinei, cel mai non conformist geniu pe care îl avem.

Povestea unui Dumnezeu mai mic! Duminica, ora 17.00!!!!!!!!!!!!!!!!

În România există primul laser interstitial din lume care sudează orice articulatie distrusă. fără durere, fără bisturiu, fără recuperare post operatorie şi fără risc terapeutic. Metoda a fost inventată de un medic român, membru al academiei de ştiinţe medicale din Statele Unite ale Americii. Dr Radu Mircea Stănescu are clinici în toată lumea, dar a ales să se întoarcă acasă, să-i vindece pe românii lui. Laserul interstitial care activează celule stem este folosit doar în armata rusă. Când s-a întors în România a avut probleme pentru că nu era omologat. A tratat până acum 9000 de pacienţi români şi doar 18 au primit banii înapoi dacă tratamentul lui nu a funcţionat. Metoda lui tarapeutică este unică în lume şi toate ţările din lume i-au făcute oferte, dar dr Radu Mircea Stănescu se încăpăţânează să rămână în oraşul natal, la Târgovişte.N-are nevoie de publicitate, pentru că are programari până în noiembrie anul viitor. Vrea doar ca şi românii lui să fie trataţi după metode moderne. Duminică, la ora 17.00, la Voi cu Voicu, îl veţi cunoaşte pe acest geniu al medicinei, cel mai non conformist geniu pe care îl avem. Vă aştept duminica, la ora 17.00, la Antena 3

Publicată de VOI cu VOICU pe 30 Mai 2018

Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

One thought on “VIDEO:INTERESANT…..AVEM MINȚI LUMINATE ȘI-N ȚARĀ…!! FELICITĂRI D-LE DOCTOR STANESCU RADU-MIRCEA….!!! Vindecare FĂRĂ OPERAȚIE…. WAWWW….!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *