A intrat în piscina publică, a scos ceva din geantă, dar când ceilalți au văzut ce începe să facă au ieșit îngroziți! până și copiii au fugit! Imaginile-șoc au făcut înconjurul lumii, acum intră în pământ de rușine

e avertizăm că aceste imagini te pot determina să nu mai intri niciodată într-o piscină publică. O femeie a fost surprinsă în timp ce se epila pe picioare în piscina publică a unui hotel. Filmuleșul nu foarte plăcut a devenit viral pe rețelele sociale în ultimele zile, și opinia publică a fost unanimă: toată lumea a fost scârbită.

Femeia era un adult în toată firea și fără probleme psihice, ea a ales să se epileze pe picioare în piscină fix în mijlocul zilei, în timp ce toată lumea înota în acea apă. Doamna avea la ea un aparat de ras și era extrem de minuțioasă în ceea ce privește fiecare fir de păr.

“Ce dezgustator, am fost salvamar la o piscina si credeam ca le-am vazut pe toate pana acum, dar nu”. “Am invatat ceva la piscine vara asta, ca oamenii sunt niste animale dezgustatoare” au fost doar câteva dintre comentariile pe care oamenii le-au postat ca reacție la clipul pe care îl puteți vedea mai jos:

CITEȘTE ȘI:

A uimit o lume întreagă! Ce a făcut prințesa Charlotte la nunta unchiului său, prințul Harry?! Râzi cu lacrimi! Îți vine să crezi? A văzut-o tot globul așa!

Prințesa Charlotte adoră să apară în public și să salute mulțimea adunată pentru a vedea familia regală, însă la nunta unchiului ei, nu numai că a furat toată atenția cu gingășia ei, dar a și reușit să conducă, în mare secret, spectacolul cu domnișoare de onoare la marele eveniment.

Charlotte are doar trei ani, dar a reușit să se impună imediat în fața celorlate domnișoare de onoare de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, chiar dacă unele fetițe erau mai mari decât ea. Mai mult, tot de ea au ascultat și cavalerii de onoare, care nu făceau nici un pas fără acordul ei, scrie libertateapentrufemei.ro.

„A fost foarte simpatică. O fetiță a vrut să plece după mireasă și ea i-a zis: Nu ai voie să pleci încă. Trebuie să așteptăm până ne cheamă. Era foarte organizată”, a declarat un invitat de la nuntă pentru revista „People”.

În plus, Charlotte este extrem de politicoasă! Micuța prințesă arăta adorabil în timp ce mergea alături de Meghan spre altar, ținându-se de mână cu finul prințului Harry, Zalie Warren (2 ani), și Florence van Cutsem (3 ani). Apoi, după ce și-au făcut datoria de domnișoare de onoare și de cavaleri de onoare, cei 10 copii care au condus-o pe Meghan la altar au fost recompensați. Ei au primit de la dădaca Maria Teresa Turrion Borrallo bombonele.

La sfârșitul ceremoniei, pe scările capelei St. George, Charlotte aștepta cuminte lângă mama ei să plece acasă. Însă, la un moment dat, micuța a fost surprinsă strănutând. Extrem de politicoasă și de bine crescută, ea și-a dus mâna la guriță și a închis ochii, înainte să strănute, iar apoi a început repede să fac din nou cu mâna mulțimii.
Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *