Eugenia, fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a angajat Surpriza: ce meserie are

Eugenia, fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a angajat
Eugenia (23 de ani), fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, si-a indeplinit visul de a fi vedeta tv! De marti (4 iunie), tanara face parte din echipa „Star Matinal”, de la Antena Stars. Jeni, asa cum este alintata de noii ei colegi, a inceput deja noul job si pare mai fericita ca niciodata. (Reduceri mari la jocuri PC)

„Avem si o surpriza in aceasta dimineata! Echipa noastra se mareste astazi. Va prezentam pe frumoasa noastra colega, Jeni Vadim Tudor. Buna dimineata, Jeni, o fata frumoasa, foarte talentata, si foarte desteapta, care incepand de astazi va fi alaturi de noi in fiecare dimineata”, au anuntat colegii ei de emisiune, Razvan Botezatu si Natalia Mateut.

Eugenia s-a descurcat destul de bine, dar s-a vazut ca are emotii, in prima sa zi in calitate de prezentatoare. Cu toate acestea, nu s-a balbait si nici nu a facut pauze lungi in timp ce le-a vorbit telespectatorilor despre melodia „Macarena”, despre care un grup de cercetatori spune ca ar putea fi folosita pentru masajul cardiac.
Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *