„Firicel” din „Las Fierbinti”, un nou dosar, dupa scandalul drogurilor! Asta i-a pus capac!

De parca problemele cu DIICOT si cele cu bancile nu erau suficiente, actorul Cuzin Toma, alias “Firicel” din “Las Fierbinti”, s-a trezit cu un nou dosar.

Cuzin Toma, alias „Firicel”, este chemat in fata judecatorilor de catre reprezentantii CREDIDAM, care solicita executarea silita a actorului. Cel mai probabil, CREDIDAM acuza faptul ca „Firicel” ar fi primit niste sume nejustificate, in conditiile in care intre cele doua parti exista un scandal teribil, soldat cu plangeri la politie. Recent, “Firicel” si sotia sa au dat in judecata o institutie bancara la care au facut un credit imobiliar, solicitand demararea procedurii de dare in plata. Pentru ca initial banca refuzat sa le ia imobilul, solicitand banii datorati de actor si nevasta, cei doi au decis sa joace ultima carte, chemand conducerea bancii in fata magistratilor.

La inceputul acestui an, dupa un proces lung, in care a fost nevoit sa dea explicatii in fata judecatorilor alaturi de sotie, “Firicel” a fost obligat sa plateasca datoriile de la intretinere, in timp ce asociatia de proprietari a fost obligata sa achite cheltuielile de judecata. “Admite apelul (formulat de sotii Toma – n.r.). Schimba in parte sentinta civila apelata, in sensul ca obliga apelantii parati (Cuzin Toma si sotia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentand contravaloarea cotelor de intretinere si penalitati. Mentine in rest dispozitiile sentintei apelate. Obliga intimata (asociatia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecata – onorariu avocat catre apelanti. Definitiva”, au dispus, recent, judecatorii.

“Firicel” a fost citat in fata magistratilor si intr-un alt dosar, mai “delicat”, in care fusese acuzat de trafic de droguri. Dupa ce procurorii DIICOT au gasit asupra actorului aproape doua grame de cannabis si doua grindere, acestia au decis sa claseze cauza, considerand ca “Firicel” merita o a doua sansa. Astfel, DIICOT a renuntat la acuzatii, motivand ca “in cauza nu exista interes public in urmarirea in continuare a numitului Toma Cuzin”.
Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *