Iata cine este omul pentru care Teo Trandafir si-ar da viata. A surprins-o cu un mesaj special de ziua ei

Sambata, 2 iunie, Teo Trandafir a implinit 50 de ani, motiv pentru care a fost sarbatorita cu fast o zi mai devreme, in timpul emisiunii sale de la Kanal D. Pe langa invitatii din lumea artistica, realizatoarea tv a avut parte de cateva surprize care au uimit-o si au uns-o pe suflet.
In afara de fiica sa, care a a luat-o pe nepregatite cand a aparut in platou, un clip a lasat-o pe Teo cu gura cascata. O surpriza la care nu s-ar fi gandit a fost un mesaj de la Adrian Sarbu, omul pentru care ea a spus ca si-ar da viata, cel alaturi de care a facut istorie la Pro Tv.

“Exista un vers celebru pe care ni-l amintim cu totii atunci cand nu ne e bine si cand suntem intr-o cumpana a vietii: «Let it be». Cel care povesteste se intoarce catre o persoana, Mother Mary, cu o intrebare si in cautarea unui sfat. Cand ma gandesc la Teo, ma gandesc la acest vers si astept ca la orice intrebare sa imi raspunda: «Let it be» (Lasa sa fie – n.r.). Teo, as vrea sa te intreb: la cine te gandesti in fiecare dimineata cand te trezesti?

„Stie la cine ma gandesc si stie ca fac asta de vreo 20 si ceva de ani. Ne-am cunoscut cand avea 38 de ani si am petrecut impreuna,apoi a venit o zi in care eu n-am mai petrecut, dar m-a petrecut cu gandul, cu vorba si cu mana inapoi, si mi-a spus: «Teo, nu mori tu ca spun astia!». Multumesc”, a completat Teo, dupa ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sarbu.

“Da (mi-as da viata pentru Adrian Sarbu – n.r.). Adrian Sarbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat in viata asta, care m-a adus pana aici, care atunci cand m-am ratacit, m-a adus inapoi, care m-a dispretuit cand a trebuit. Mai mult decat atat, daca o intrebati pe mama cine e Adrian Sarbu, e mai important decat daca ma intrebati pe mine. Mama e un om discret, dar o sa va spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine si se intreba ce o sa se intample cu ea cand eu o sa mor, iar eu ma uitam si ma intrebam ce o sa se intample cu copilul meu atunci cand o sa mor. A bagat in mine toata increderea de care aveam nevoie, mi-a bagat in cap ca o sa traiesc, si acum copilul meu are mama”, spunea Teo Trandafir la acea vreme.
Distribuie prietenilor
Multumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *