Un motociclist Roman a devenit vedeta in presa internationala dupa un gest demn de tot respectul nostru!

Daca este sa fim putin realisti nu ne costa nimic ca sa fim oameni, si sa ne ajutam aproapele atunci cand are nevoie de noi. Insa din pacate nu foarte multe persoane fac acest lucru, iar atunci cand cineva le cere ajutorul prefera sa se faca ca au treaba sau ca nu pot sa ii ajute. Insa se pare ca mai exista si oameni care fara ca nimeni sa le ceara iti ofera ajutorul si nu iti cer nimic in schimbul acestuia.

Spre exemplu motociclistul din clipul postat mai jos: A observat un barbat care a pierdut autobuzul in ultima clipa, si stiind ca acesta vine extrem de greu s-a oferit sa il duca pana in urmatoarea statie. Insa se pare ca nici de aceasta data barbatul nu a reusit sa prinda autobuzul asa ca mototciclistul l-a luat din nou si a mers pana la urmatoarea statie unde barbatul a reusit sa prinda autobuzul.

Citeste si:

Nou bilanț după codul portocaliu de furtună din Capitală. Când se opresc ploile

21 de copaci şi 2 stâlpi cazuri, 13 autoturisme avariate, 6 gospodarii şi 3 drumuri inundate – este bilanţul în urma vijeliei care a lovit sâmbătă seară Bucureştiul, aflat pentru o oră sub cod portocaliu de vreme rea.

Furtuna a fost însoţită și de bucăți de grindină, care au albit zonele verzi și trotuarele. În scurt timp, s-a transformat într-o ploaie violentă.

Pompierii au fost chemaţi să intervină pe mai multe bulevarde, unde vântul a rupt copacii şi i-a trântit la pământ. În alte zone, i-au ajutat pe oameni să scoată apa din gospodarii.

Pe Bulevardul Mihai Bravu, un copac s-a prăbuşit peste două maşini parcate sub el.

Pe Calea Vitan şi pe bulevardul Camil Ressu, copacii au căzut pe trotuare. Câţiva muncitori vietnamezi care lucrau în zonă au îndepărtat crengile.

Meteorologii spun că, în Bucureşti, ploaia nu se va opri în zilele următoare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *