Stiai ca oglinzile din cabinele de proba pot ascunde in spatele lor camere video care inregistreaza? Le poti descoperi foarte usor cu testul degetului

Citeste cu atentie trucul de mai jos si aplica-l mai ales atunci cand stai in dreptul unei oglinzi dintr-un spatiu public; te poate scuti de multe neplaceri.

Te duci la baie intr-un bar, la o terasa sau la un restaurant si te uiti in golinda. Esti intr-un magazin si vrei sa probezi un obiect vestimentar care iti place, asa ca te duci in cabina de proba, in fata oglinzii.

Pare greu de crezut, dar stiati ca au fost destule cazuri in care acele oglinzi erau dublate, asta insemnand fie ca in spatele lor era o persoana care putea vedea tot ce se petrece, fie aveau montate camere de inregistrare?

Pentru ca intimitatea noastra este un lucru foarte important, iti aratam un truc cu ajutorul caruia poti vedea in doar cateva secunde daca oglinda respectiva este sigura sau este dublata.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui degetul aratator pe ea. Daca intre el si reflexia lui este un mic spatiu, acea oglinda este sigura. Daca degetul se continua fara niciun spatiu inseamna ca acea oglinda este dublata si poate ascunde ceva in spate.

Citeste si….Ce i-a facut aceasta mireasa propriului sot in ziua nuntii! I-a spus sa ia loc și…
E incredibil ce i-a facut aceasta mireasa propriului sot in ziua nuntii! I-a spus sa ia loc pe un scaun in biserica. Ce a urmat i-a făcut pe toți să plângă:
Cine și-ar fi dorit să fie în locul lui…:

Toti mirii vor ca ziua nuntii sa fie una speciala, memorabila, iar pentru a reusi acest lucru apeleaza la fel de fel de variante.

Ce a facut insa o mireasa pentru proaspatul ei sot a adus lacrimi in ochii tuturor celor care au asistat la moment. Dupa ceremonia religioasa, aceasta l-a rugat sa ia loc pe un scaun.

Ulterior, s-a pus in fata unui microfon si a inceput sa cante o melodie emotionanta, „The Prayer”, ca sa ii arate cat de mult il iubeste.

Vocea ei remarcabila a impresionat pe toata lumea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *