Bianca Drăgușanu, despre femeile întreținute: „Toți am fi niște artiști în adâncul sufletului, dacă am fi pe banii altora”

Bianca Drăgușanu este extrem de revoltată pe femeile materialiste și înterținute. În cadrul unei emisiuni de televiziune, celebra moderatoare a făcut o declarație extrem de interesantă cu privire la acest aspect. Vedeta a mărturisit că toate femeile trebuie să înțeleagă faptul că iubirea este ceva de reciprocitate și nicidecum un schimb de bunuri între parteneri.

Bianca Drăgușanu a povestit, despre o prietenă de-ale ei că aceasta este extrem de egoistă și că în relația cu partenerul de viață așteaptă numai lucruri materiale. Din toată situația, vedeta a dorit să tragă un semnal de alarmă.

„Toți am fi niște artiști în adâncul sufletului, dacă am fi pe banii altora. Dacă ar fi să aștepți pe cineva să se schimbe, nu o să se întâmple. E profitorie curată să pretinzi să-ți fie respectate mofturile, pentru că așa ești tu.

Adevărul este că mie îmi place să mă înconjor de femei puternice, independente. Mai ales genul ăsta de femei care iau foc atunci când văd oameni aburiți de scuze ireale. Poate înțelegem toți, odată pentru totdeauna, că iubirea este reciprocitate, egalitate. Totul se câștigă și totul se oferă!”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o emisiune de televizune.

Bianca Drăgușanu a declarat de foarte multe ori că nu suportă femeile materialiste.

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată
Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă! „Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *